top of page
simone-hutsch-_wpce-AsLxk-unsplashcrop.j

Don't wait for opportunity, Let's find it for you!

Welkom bij Lunar Recruitment!

Wij zijn een werving en selectie- en projectconsultancy kantoor gespecialiseerd in de finance, chemical en engineering industrie. Bij ons staat persoonlijk contact en betrokkenheid voorop. Wij willen jou en je organisatie of carrièreplannen leren kennen, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van de ideale kandidaat, projectoplossing of baan.

Lees hieronder meer over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen.

Opzoek naar je droomjob?

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en willen jou en jouw carrièreplannen leren kennen en je helpen bij het vinden van de baan die écht bij je past. Wij zijn er voor jou tijdens het hele sollicitatieproces, van het schrijven van je cv en sollicitatiebrief tot aan het onderhandelen van je arbeidsvoorwaarden.

 

Onze vacatures zijn zeer divers en lopen uiteen van startersfuncties tot leidinggevende functies. Of je nu op zoek bent naar een baan als financial controller, chemical engineer of projectmanager, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij bieden diverse diensten aan om organisaties en kandidaten te helpen bij het vinden van de ideale match in de finance, chemical en engineering sector. Onze ervaren recruiters en consultants nemen uitgebreid de tijd om organisaties en kandidaten te leren kennen en bieden persoonlijke begeleiding bij het gehele proces.

 

Hieronder vind je een overzicht van onze diensten:

  • Werving en selectie: Onze recruiters helpen organisaties bij het vinden van de ideale kandidaat voor een vacature in de finance, chemical of engineering sector. Wij hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We zijn er voor jou tijdens het hele proces, van het schrijven van de vacaturetekst tot aan het onderhandelen van het arbeidsvoorwaardenvoorstel.

  • Projectconsultancy: Naast werving en selectie bieden we ook projectconsultancy aan. Onze ervaren consultants helpen organisaties bij het uitvoeren van hun projecten en zorgen voor de juiste match tussen kandidaat en project. Of het nu gaat om een kort- of langlopend project, wij hebben de expertise en kennis in huis om organisaties te ondersteunen bij hun projecten.

  • Carrièrebegeleiding: Voor kandidaten bieden we persoonlijke begeleiding bij het vinden van de ideale baan in de finance, chemical of engineering sector. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We nemen uitgebreid de tijd om je te leren kennen en te achterhalen wat jouw wensen en doelen zijn. Op basis hiervan gaan we actief op zoek naar vacatures die aansluiten bij jouw profiel. We bieden begeleiding tijdens het gehele sollicitatieproces, van het schrijven van je cv en sollicitatiebrief tot aan het onderhandelen van het arbeidsvoorwaardenvoorstel.

Ons doel is om organisaties en kandidaten te helpen bij het vinden van de ideale match. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact en betrokkenheid hierbij essentieel zijn. Bij Lunar Recruitment staan we daarom voor persoonlijke begeleiding en een uitstekende service.

Bij ons heb je niet alleen toegang tot de beste vacatures, maar ook tot onze kennis en expertise. Wij bieden trainingen, workshops en netwerkevenementen aan om jouw carrière een boost te geven en je te ondersteunen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Contacteer ons en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale baan en begeleiden je tijdens het hele sollicitatieproces.

Bureau met plant

WORD U GRAAG OPGENOMEN IN ONS BESTAND?

Om exclusieve profielen te ontvangen als werkgever of om voorgesteld te worden als kandidaat bij matchende bedrijven. Vul uw gegevens hieronder in.

Bedankt voor uw inzending!

bottom of page