top of page
Kantoorgebouw van LUNAR Recruitment

Over LUNAR

Wij zijn gepassioneerd over het leveren van op maat gemaakte personeelsoplossingen en fungeren als expert in het matchen van talenten met bedrijven. Als toonaangevend consultancybureau zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige wervings- en selectiediensten en projectconsultancy voor Finance, Chemical en Engineering profielen. 

Wij zijn er trots op dat wij onze klanten kunnen voorzien van de beste kandidaten die voldoen aan hun specifieke wervingsbehoeften. Ons doel is om werkgevers te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor hun openstaande functies en werkzoekenden te helpen bij het vinden van hun droombaan.

Onze Missie

Onze missie is om op maat gemaakte personeels oplossingen te bieden aan bedrijven die hun teams willen uitbreiden met getalenteerde professionals. Wij richten ons op het leveren van hoogwaardige wervings- en selectiediensten en projectconsultancy voor finance, chemical en engineering profielen.

Wij streven ernaar om werkgevers te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor hun openstaande functies en werkzoekenden te helpen bij het vinden van hun droombaan.

Wij geloven in het creëren van langdurige relaties met onze klanten en kandidaten door middel van onze persoonlijke en toegewijde benadering. Onze missie is om de beste talenten te matchen met de juiste bedrijven en hen te helpen bij het bereiken van hun carrièredoelen.

Onze diensten

Wij hebben een specifieke focus op de financiële-, technologie- en industriëlesector. Of u nu op zoek bent naar een vaste medewerker of een tijdelijke oplossing, wij hebben de expertise om de juiste match te maken. Onze werving en selectie diensten omvatten onder andere het opstellen van functieprofielen, het identificeren en benaderen van potentiële kandidaten, het beoordelen van sollicitanten en het onderhandelen over aanbiedingen. Onze project consultancy diensten omvatten het leveren van gekwalificeerde professionals voor tijdelijke projecten en het beheren van complete projecten.

Onze benadering

Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke benadering van werving en selectie. Wij hechten veel waarde aan de behoeften van onze klanten en doen er alles aan om hen de best mogelijke klantervaring te bieden. Ons team heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van het vinden van de beste match tussen werkgevers en kandidaten. Dit wordt bereikt door zorgvuldige screening en interviews, en door ons uitgebreide netwerk van contacten in de sector.

Ons Team

Ons toegewijde team van experts staat voor u klaar om u te helpen bij het bereiken van uw wervingsdoelen en het leveren van projectconsultancy van hoge kwaliteit. Onze recruiters beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op hun vakgebied. Wij hechten veel waarde aan voortdurende training en ontwikkeling, zodat ons team altijd op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche.

Klanttevredenheid

Wij zijn trots op onze ongeëvenaarde focus op klanttevredenheid. We hebben een hoge mate van klanttevredenheid bereikt door snel en effectief in te spelen op de behoeften van onze klanten. We vinden het geweldig om te horen dat klanten ons aanbevelen en terugkeren voor onze diensten.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de beste kandidaten voor uw openstaande functies en het leveren van projectconsultancy van hoge kwaliteit.

Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies. U kunt ons gemakkelijk bereiken via onze website of per telefoon. Wij zien er naar uit om met u samen te werken en u te helpen bij het realiseren van uw personeelsdoelen.

bottom of page