top of page
simone-hutsch-_wpce-AsLxk-unsplashcrop.j

Investeer nu in talenten

Bent u op zoek naar de juiste kandidaten voor uw organisatie? Of heeft u behoefte aan consultancy diensten om uw bedrijf te helpen bij het oplossen van complexe uitdagingen op het gebied van finance, chemical of engineering? 
Lunar Recruitment is uw betrouwbare partner in recruitment en projectconsultancy.
 
Wij zijn een professioneel bureau met ervaren consultants die een persoonlijke aanpak hanteren en op maat gemaakte oplossingen bieden. Onze uitgebreide netwerk van professionals in finance, chemical en engineering stelt ons in staat om snel de juiste kandidaten te vinden voor uw organisatie en u te helpen bij het leveren van projectconsultancy diensten van topkwaliteit.

Onze diensten

Werving en selectie

Onze diensten omvatten het vinden van de beste kandidaten voor uw vacatures, inclusief die voor hogere managementposities en gespecialiseerde functies. Wij beheren het hele wervingsproces, inclusief het opstellen van vacatures, het beoordelen en selecteren van kandidaten, en het voeren van sollicitatiegesprekken. Onze consultants werken nauw samen met u om uw specifieke behoeften te begrijpen en u te voorzien van de beste oplossingen.

Projectconsultancy

Onze consultancy diensten omvatten het leveren van projectconsultancy om uw bedrijf te helpen bij de uitvoering van projecten en het oplossen van uitdagingen op het gebied van finance, chemical en engineering. Onze consultants hebben uitgebreide kennis en ervaring in hun respectievelijke sectoren en kunnen u helpen bij het oplossen van complexe vraagstukken en het leveren van efficiënte oplossingen voor uw bedrijf.

Ons proces

Ons proces begint met het begrijpen van uw organisatie en uw specifieke behoeften. Op basis daarvan stellen we een op maat gemaakt wervings- of consultancyplan op. We zorgen voor regelmatige communicatie en feedback om ervoor te zorgen dat we aan uw verwachtingen voldoen.

Bij werving en selectie beginnen we met een grondige analyse van de functie-eisen en uw bedrijfscultuur. Op basis daarvan zoeken we in ons uitgebreide netwerk van professionals en voeren we sollicitatiegesprekken met geschikte kandidaten. We delen uitgebreide informatie met u over onze selectieprocedures en de kandidaten die we hebben geselecteerd, zodat u volledig op de hoogte bent van ons proces en de keuzes die we maken.

Bij projectconsultancy werken we nauw met u samen om uw bedrijf en de uitdagingen waar u voor staat volledig te begrijpen. We stellen een op maat gemaakt consultancyplan op dat gericht is op het oplossen van uw specifieke uitdagingen. We houden u op de hoogte van de voortgang en stellen waar nodig bij, zodat we altijd transparant zijn over onze aanpak en u kunt vertrouwen op ons proces.

Onze focus op kwaliteit en transparantie

Wij streven steeds naar kwaliteit en transparantie in onze dienstverlening. Onze consultants hebben uitgebreide kennis en ervaring in hun vakgebied en werken met de nieuwste tools en technieken om ervoor te zorgen dat we u de beste oplossingen bieden.

We hechten veel waarde aan open en eerlijke communicatie met onze klanten. Onze consultants staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij hun privacy en vertrouwelijkheid respecteren. We behandelen uw informatie altijd met de grootste zorg en volgens de hoogste normen van ethiek en professionaliteit.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe we u kunnen helpen bij het vinden van de juiste kandidaten of het leveren van projectconsultancy diensten van topkwaliteit? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons direct. Onze consultants staan klaar om u te helpen bij al uw recruitment en consultancy vraagstukken.

Bureau met plant

WORD U GRAAG OPGENOMEN IN ONS BESTAND?

Om exclusieve profielen te ontvangen als werkgever of om voorgesteld te worden als kandidaat bij matchende bedrijven. Vul uw gegevens hieronder in.

Bedankt voor uw inzending!

bottom of page